top of page
Schermafbeelding 2023-10-12 om 11.35.18.png

Jouw Doula in Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Johanna, toegewijde moeder en professionele doula. 

 

De zwangerschap is een reis en ik ben hier om jou te ondersteunen op elk punt.

Als jouw doula in Amsterdam bied ik holistische begeleiding die verder gaat dan alleen fysieke zorg. Mijn aanpak is gericht op het ondersteunen van jouw emotionele en spirituele welzijn gedurende de hele zwangerschap, de geboorte en ook in de periode daarna.

Amsterdam en zijn veelzijdige gemeenschap bieden een rijke omgeving voor aanstaande moeders. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze gemeenschap en bied mijn diensten aan in Amsterdam en de omliggende gebieden. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij de voorbereiding op de bevalling, hulp nodig hebt bij het navigeren door de verschillende fasen van de zwangerschap of een luisterend oor zoekt na de geboorte, ik sta klaar om je te helpen en te ondersteunen.

Duurzaamheid is de kern van mijn praktijk. Ik geloof sterk in het bieden van zorg die niet alleen goed is voor jou en je baby, maar ook voor onze planeet. In mijn begeleiding combineer ik traditionele wijsheid met moderne praktijken, altijd met een focus op duurzame en milieuvriendelijke keuzes.

Bij Duurzaambegin in Amsterdam ben je verzekerd van een zorgzame en begripvolle doula die jouw zwangerschapservaring zal verrijken en verfraaien.

 

Neem vandaag nog contact op om meer te ontdekken over hoe ik jou kan ondersteunen op jouw unieke reis naar het moederschap.

Doula Diensten Amsterdam

Plan een kennismaking

Ben je klaar voor een liefdevolle en ondersteunde geboortereis in Amsterdam? Ontdek hoe mijn doula diensten je kunnen helpen op deze bijzondere reis. Neem contact op voor een persoonlijk gesprek of meld je aan voor het Doula Pakket, waarbij we samen een pad creëren voor een mooie en liefdevolle start voor jou en je baby. 

bottom of page