top of page

I believe that every birth, every new life is a chance to shape the future.

Johanna, kort na de bevalling, ligt zalig met haar pasgeboren dochter Skye in een ziekenhuisbed, weerspiegelend de intieme momenten en ondersteuning van Duurzame Geboortebegeleiding en Doula Diensten in Zaandam.

Als Doula sta ik naast je tijdens je zwangerschap, de bevalling en alles wat daarna komt. Ik geloof in persoonlijke aandacht, waarbij jouw stem centraal staat. Samen stappen we in het avontuur richting de komst van je kleintje, vol vertrouwen en rust. Mijn doel? Jou en je partner in je kracht zetten, zodat jullie keuzes maken die écht bij jullie passen. En je laten zien dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt.

Verhalen en verbinding hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Van stille observator naar het vinden van mijn eigen geluid, ging mijn eigen reis over vrijheid, inzicht en de moed om trouw te blijven aan mezelf. Ik ben Johanna, 36 jaar en trotse mama van Skye. Samen met Eric, Skye's papa, hebben we ons Amsterdamse nestje verruild voor een warm thuis in Zaandam. Een plekje met ruimte voor avontuur en onze eigen groentetuin.

 

Als Doula is mijn missie helder: een liefdevolle start voor mama, partner en baby. Want dit is hoe ik bijdraag aan een mooiere toekomst.

Ik ben blij om deel uit te maken van zoveel bijzondere geboorteverhalen. Elk nieuw leven is een nieuw begin, een kans om te helen, lief te hebben en te empoweren.

 Jouw verhaal doet ertoe. En samen creëren we een ervaring waarin elke geboorte gevierd wordt, elke ouder zich krachtig voelt en elk kindje zijn reis start omringd door liefde.

Met liefde, Johanna

De Beste Start

Of je nu je eerste, tweede of misschien wel derde wondertje verwacht, elke reis naar het moederschap is uniek en vol verrassingen. Ik ben hier om je hand vast te houden tijdens deze bijzondere reis, en je met liefde en zorg voor te bereiden op de bevalling en alles wat daarna komt.

 

Wist je dat de eerste 40 dagen zo'n diepe impact kunnen hebben op de toekomst van je kleintje? Daarom geloof ik in het creëren van een liefdevolle start, niet alleen voor je baby, maar voor jullie allemaal. Elk nieuw leven brengt zijn eigen ritme en dynamiek, en ik ben hier om jullie te helpen deze nieuwe fase vol liefde en harmonie te omarmen. Samen bouwen we aan een thuis waar iedereen zich gekoesterd en ondersteund voelt.

Als Doula wil ik maar een ding: een liefdevolle en krachtige start voor mama, partner en baby. Zo draag ik mijn steentje bij aan een mooiere en liefdevollere toekomst.

Over mij

Hey daar! Ik ben Johanna, 36 jaar en de trotse mama van Skye. Samen met Eric, de papa van Skye, hebben we ons gezellige Amsterdamse nestje ingewisseld voor een warm huis met tuin in Zaandam. Hier omarmen we het buitenleven en duiken we in het avontuur van het kweken van onze eigen groentjes.

In eerste instantie dacht ik dat mijn passie voor zwangerschap en ouderschap ontstond toen Skye in mijn leven kwam. Maar ik voel dat het veel dieper geworteld is. Als Doula is mijn plan duidelijk: een liefdevolle start creëren voor mama, partner en baby.

Want door dit te doen, geloof ik dat ik een verschil maak voor een mooiere toekomst.

Johanna Mager van Duurzame Geboortebegeleiding in Zaandam, kijkt met een open blik en vriendelijke glimlach in de camera, klaar om ondersteuning te bieden met haar Doula Diensten.

Mijn visie voor een betere toekomst, een geborte per keer.

Elke geboorte is uniek, vol emoties, uitdagingen en mooie momenten. Deze reis vraagt om liefde, steun en begrip. 

Wanneer we het hebben over duurzaamheid, gaat onze gedachte vaak uit naar het milieu en groene initiatieven. Maar het is zoveel meer. Het gaat om het bouwen van een wereld die iedereen voedt, steunt en kracht geeft. Door elke geboorte te maken tot een positieve en krachtige ervaring, leggen we de fundering voor een toekomst waarin ieder kind opgroeit in een omgeving vol liefde en kansen.

Stel je een wereld voor waar elk kindje zijn reis start omringd door liefde. Waar elke mama zich krachtig, gehoord en gewaardeerd voelt. Waar elke partner zich betrokken voelt bij het wonder van geboorte.

Dit is de wereld waarvan ik droom. En met elke geboorte die ik mag begeleiden, voel ik dat we dichter bij die droom komen.

Schermafbeelding 2023-11-20 om 09.31.40.png

“Giving birth and being born brings us into the essence of creation, where the human spirit is courageous and bold and the body, a miracle of wisdom.gins and ends there”

Harriette Hartigan

bottom of page