top of page

Gefeliciteerd!

Jullie krijgen een kindje.

Blij stel kijkt samen naar een positieve zwangerschapstest, symboliserend het begin van hun reis met Duurzame Geboortebegeleiding en Doula Diensten in Zaandam.

De Beste Start

Of je nu je eerste, tweede of misschien wel derde wondertje verwacht, elke reis naar het moederschap is uniek en vol verrassingen. Ik ben hier om je hand vast te houden tijdens deze bijzondere reis, en je met liefde en zorg voor te bereiden op de bevalling en alles wat daarna komt.

 

Wist je dat de eerste 40 dagen zo'n diepe impact kunnen hebben op de toekomst van je kleintje? Daarom geloof ik in het creëren van een liefdevolle start, niet alleen voor je baby, maar voor jullie allemaal. Elk nieuw leven brengt zijn eigen ritme en dynamiek, en ik ben hier om jullie te helpen deze nieuwe fase vol liefde en harmonie te omarmen. Samen bouwen we aan een thuis waar iedereen zich gekoesterd en ondersteund voelt.

Als Doula is mijn hartstocht duidelijk: een liefdevolle en krachtige start voor mama, partner en baby. Zo draag ik mijn steentje bij aan een mooiere en liefdevollere toekomst.

Over mij

Hey daar! Ik ben Johanna, 36 jaar sprankelend en de trotse mama van Skye. Samen met Eric, de papa van Skye, hebben we ons gezellige Amsterdamse nestje ingewisseld voor een warm huis met tuin in Zaandam. Hier omarmen we het buitenleven en duiken we in het avontuur van het kweken van onze eigen groentjes.

In eerste instantie dacht ik dat mijn passie voor zwangerschap en ouderschap ontstond toen Skye in mijn leven kwam. Maar ik voel dat het veel dieper geworteld is. Als Doula is mijn plan duidelijk: een liefdevolle start creëren voor mama, partner en baby.

Want door dit te doen, geloof ik dat ik een verschil maak voor een mooiere toekomst.

Johanna Mager van Duurzame Geboortebegeleiding in Zaandam, kijkt met een open blik en vriendelijke glimlach in de camera, klaar om ondersteuning te bieden met haar Doula Diensten.

Mijn visie voor een betere toekomst, een geborte per keer.

Elke geboorte is als een unieke dans, vol emoties, uitdagingen en mooie momenten. Deze reis vraagt om liefde, steun en begrip. Ik heb de magie gezien die ontstaat bij die eerste traan, die eerste aanraking, die eerste blik. Momenten die het begin markeren van een prachtig nieuw leven.

Wanneer we spreken over duurzaamheid, gaat onze gedachte vaak uit naar het milieu en groene initiatieven. Maar het is zoveel meer. Het gaat om het bouwen van een wereld die iedereen voedt, steunt en kracht geeft. Door elke geboorte te maken tot een positieve en krachtige ervaring, leggen we de fundering voor een toekomst waarin ieder kind opgroeit in een omgeving vol liefde en kansen.

Beeld je een wereld in waar elk kindje zijn levensreis start omringd door liefde. Waar elke mama zich krachtig, gehoord en gewaardeerd voelt. Waar elke partner zich even betrokken voelt bij het wonder van geboorte.

Dit is de wereld waarvan ik droom. En met elke geboorte die ik mag begeleiden, voel ik dat we dichter bij die droom komen.

bottom of page