top of page

Doula Pakketten

Complete Doula begeleiding van zwangerschap tot postpartum in Zaandam e.o.

Eerste kindje

€2275,- incl. BTW

Je bent al mama

€1950,- incl. BTW

Last Minute Doula

€2450,- incl. BTW

Schermafbeelding 2023-10-13 om 16.32.21.png

Jouw Doula Pakket

Welk pakket je ook kiest, de begeleiding die je krijgt is altijd op maat en speelt in op jouw unieke behoeftes. 

  • Een kosteloze kennismaking van ca. 30 min, waar jij en je partner centraal staan. Voorafgaand ontvang je een formulier met vragen.

  • Een (online) intake-gesprek van ca. 60 minuten, speciaal voor de aanstaande mama.

  • Een tweede (online) gesprek van ca. 60 minuten, waarin we de rol van je geboortepartner verkennen.

  • Een bezoek bij je thuis waar we spreken over de bevalling en jullie wensen voor de bevalling. We stellen samen een gepersonaliseerd geboorteplan op (deze sessie is ook los te boeken).

  • Een tweede bezoek bij jullie thuis gericht op voeding, massage, bevalhoudingen en de kracht van ademhaling.

  • Een (online) gesprek van ca. 60 minuten met alle aandacht voor de bijzondere tijd die volgt. Hier geef ik jullie tips en tricks voor de postpartum periode.

  • Of het nu via e-mail is, whatsapp of een telefoontje, ik ben er voor jullie.

  • Vanaf week 38 tot week 42, dag en nacht bereikbaar.

  • Tijdens de bevalling ben ik er, van begin tot eind.

  • Een bezoek bij jullie thuis ongeveer twee weken na de geboorte om samen terug te blikken.

Last minute een Doula nodig (vanaf week 37)? Dan komen er extra kosten bij omdat we het hele programma in veel minder tijd gaan doorlopen.

Jouw investering:  va. €1950,- incl. BTW.

Doula begeleiding

Zo werk ik als Doula in Zaandam e.o.

Ik denk vaak terug aan mijn eigen zwangerschappen. Een periode vol vreugde, maar ook vol vragen en dingen die geregeld moesten worden. Van het kiezen van de juiste kraamzorg tot het inrichten van de babykamer. Vooral die eerste momenten na de geboorte zijn mij als een positieve ervaring bijgebleven. Maar ook mijn miskraam is een waardevolle ervaring die ik, achteraf, niet zou willen missen. 

Fast forward naar nu, bijna 3 jaar later, en ik ben nog steeds elke dag bezig met alles omtrent zwangerschap, geboorte en postpartum.

Als je met aan de slag gaat, zul je snel merken dat voeding en mentaal welzijn voor mij hand in hand gaan. Ik sta naast je met antwoorden op al je vragen, en samen bekijken wij wat het beste is voor jou en je partner. Ik ben een nuchter persoon met een tikkeltje spiri-wiri, met altijd een flauw grapje paraat.

Tijdens je zwangerschap duiken we samen met je bevalpartner in houdingen en massagetechnieken, voor tijdens je zwangerschap en de bevalling. Alleen al de manier waarop je slaapt of ontspant kan een verschil maken in hoe de bevalling zal verlopen.

 

Goed om te weten: je hebt geen zwangerschapscursus nodig als je dit traject met mij aangaat.

 

Ik focus ook op de periode na de geboorte. Dan begint het eigenlijk pas echt en kan een goede voorbereiding wonderen doen.

En natuurlijk, wanneer het moment daar is, ben ik er voor je. Vanaf week 38 ben ik slechts een telefoontje verwijderd en sta ik binnen no-time naast je als je avontuur begint.

IMG_0376.heic

Jouw investering: va. €1950,- incl. BTW.

Heb je een vraag? Of je nu nieuwsgierig bent naar de bevalling, een pakket wilt kiezen, of gewoon meer wilt weten over wie ik ben en wat ik doe - ik hoor graag van je! 

bottom of page