top of page

Mompreneur Workshop

Ben je een ondernemende vrouw die zich afvraagt hoe je het moederschap kunt combineren met je bloeiende bedrijf? De 'Mompreneur Workshop' is hier om je te helpen! In deze 2,5 uur durende sessie, gehouden via Zoom, verkennen we samen de kunst van het balanceren tussen je rol als moeder en die van ondernemer. Ontdek praktische strategieën, ontvang persoonlijke begeleiding en krijg inzicht in hoe je beide werelden met succes kunt navigeren. Lees verder en laat je inspireren om zowel in het bedrijfsleven als in het moederschap te floreren.

1. Ondernemen & Moederschap: Een Perfecte Combinatie

Het combineren van ondernemerschap en moederschap voelt misschien als een uitdaging, maar het biedt ook unieke kansen. Als ondernemende vrouw sta je voor specifieke uitdagingen, maar met de juiste begeleiding kun je deze omzetten in kansen. Ontdek hoe je deze twee werelden harmonieus kunt combineren en hoe ze elkaar zelfs kunnen versterken.

Pinky and the Laptop_edited.jpg

2. Persoonlijke Begeleiding voor Jouw Unieke Reis

Voor slechts €150,- ex. BTW (dus €181,50 incl. BTW)  duik je in een op maat gemaakte 2,5 uur durende 'Mompreneur Workshop' via Zoom. Op basis van een persoonlijke vragenlijst gaan we diep in op jouw specifieke uitdagingen en kansen. Laat je begeleiden en zet je kosten weg als business coaching.

IMG_8687.jpeg

3. Flexibiliteit & Vrijheid als Mompreneur

Flexibiliteit is een van de grootste voordelen van het zijn van een ondernemer met een baby. Bepaal je eigen schema, werk wanneer je je het meest energiek voelt en geniet van quality time met je kleintje. Of je nu net begint aan je reis als moeder of al ervaring hebt, deze workshop biedt de tools en inzichten die je nodig hebt.

IMG_8659 2.jpg

'Mompreneur Workshop':

Stap voor Stap

Aanmelding:
Zodra je je aanme
ldt voor de 'Mompreneur Workshop', ontvang je een bevestigingsmail. 

 

Persoonlijke Vragenlijst:
Voorafgaand aan de workshop stuur ik je een op maat gemaakte vragenlijst. Deze vragenlijst helpt me om een beter inzicht te krijgen in jouw unieke situatie, uitdagingen en doelen als aanstaande moeder en ondernemer.

 

Voorbereiding:
Neem de tijd om de vragenlijst in te vullen. Hoe gedetailleerder je a
ntwoorden, hoe beter ik de workshop kan afstemmen op jouw specifieke behoeften. We plannen dan ook meteen een tijdstip voor de workshop.

 

De Workshop:
Tijdens de 2,5 uur durende workshop duiken we diep in de uitdagingen en kansen van het combineren van moederschap en ondernemerschap. We bespreken strategieën, best practices en tools die je kunt gebruiken om beide rollen met vertrouwen en voldoening te vervullen.

 

Follow-up:
Na de workshop ontvang je een samenvatting van wat we hebben besproken, evenals aanvullende bronnen en tools om je te ondersteunen op je reis.

 

Ondersteuning:
Mocht je na de workshop no
g vragen of zorgen hebben, dan sta ik voor je klaar. Mijn doel is om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van deze spannende reis.

Ik kijk er naar uit om van je te horen. Stuur mij gerust een bericht als je vragen hebt.

Ondernemen met een baby: Ik zeg niet dat het makkelijk is.

 

En het vergt zeker goede voorbereiding. Ik verkocht toen mijn bedrijf en startte een nieuwe onderneming in hetzelfde vakgebied. Ik wilde heel graag blijven ondernemen maar wist dat het bedrijf zoals ik het toen had ingericht niet voor mij zou werken als ik ook genoeg aandacht aan mijn dochter wilde geven. Dus gooide ik de boel om. Dat ging niet zonder slag of stoot maar het is mij gelukt en in het eerste jaar na de bevalling draaide ik mijn hoogste omzet ooit.

Flexibiliteit is het grootste voordeel van het zijn van een ondernemer met een baby. In tegenstelling tot een traditionele 9-tot-5 baan, biedt ondernemerschap je de vrijheid om je eigen schema te bepalen. Dit betekent dat je kunt werken tijdens de uren dat je je het meest energiek voelt, of dat nu vroeg in de ochtend is of laat in de avond. Het stelt je ook in staat om pauzes te nemen wanneer je ze nodig hebt, of het nu gaat om te kolven, borstvoeding te geven, of gewoon wat quality time met je baby door te brengen.

Als je zwanger bent en een eigen bedrijf hebt is een ander bijkomend voordeel de luxe om langer verlof in te plannen dan traditioneel wordt aangeboden in loondienst. Dit geeft je meer tijd en ruimte om te herstellen, te verbinden met je baby en je aan te passen aan je nieuwe rol als moeder. Wist je trouwens dat je als je zwanger en zelfstandig bent ook uitkering kan aanvragen voor je verlof? De uitkering heet ZEZ (zwanger en zelfstandig). Het is niet veel maar het is toch een beetje en iedere zwangere ondernemer heeft er recht op.

Maar hoe zit het met de uitdagingen van het zijn van een zwangere ondernemster? Die zijn er namelijk zeker. Met de juiste begeleiding, voorbereiding en mindset, kun je deze uitdagingen omzetten in kansen. In de Mompreneur Workshops gids ik je door deze transitie. We bespreken strategieën om je bedrijf draaiende te houden terwijl je geniet van de vreugden van het moederschap. We verkennen ook manieren om je energie te beheren, prioriteiten te stellen en effectief te delegeren.

Zakenvrouw en Moeder: De Balans Vinden is een Kunst

 

Als je je afvraagt hoe je zwanger en ondernemer kunt zijn, nodig ik je uit om deel te nemen aan de Mompreneur Workshop.

 

De kosten voor een op maat gemaakte workshop van 2,5 uur is €150,- ex. BTW. Vooraf onze sessie, die ik via Zoom houdt, stuur ik je een vragenlijst zodat ik de workshop precies op maat voor je samen kan stellen. Je kan deze kosten trouwens wegzetten als business coaching.

 

Laat mij je gids zijn in deze spannende en transformerende tijd. Samen kunnen we een pad creëren dat zowel je zakelijke ambities als je moederschapsdromen ondersteunt.

bottom of page