top of page
Zoeken

Een nieuwe richting: van Zakenvrouw naar de wereld van geboortebegeleiding

Bijgewerkt op: 22 feb.

Terugkijkend op mijn leven, gedreven door een diepgewortelde wens om generatiegebonden trauma's aan te pakken, heeft mijn carriere een bijzondere wending genomen.


Kinderen, de toekomstige generatie, vormen de basis van wat komen gaat. Een positieve start faciliteren voor de volgende generatie, één geboorte tegelijk, is de grootste impact die ik kan maken. Daarom heb ik gekozen voor het pad van geboortebegeleiding in Zaandam.


Het generaties project: verbinding tussen verleden en heden


Ik ben zo enthousiast om een project te delen waar ik al een tijdje over nadenk, dat ik voorlopig "Het Generaties Project" noem. Ik begin met het verkennen van mijn bevallingservaring met mijn dochter, Skye, gevolgd door een verkenning van mijn eigen geboorte. Ik heb mijn moeder uitgenodigd om haar ervaringen met mij (en met jou!) te delen. Helaas is haar moeder overleden, maar ik spreek met de moeder van mijn vader om ook inzicht te krijgen in zijn geboorte.


Ik kijk er naar uit om deze verhalen te leren en verbindingen te leggen tussen generaties. Ik hoop deze ervaringen met jullie te delen en moedig jullie aan om, indien mogelijk, soortgelijke vragen aan jullie moeders en grootmoeders te stellen. Er schuilt veel kracht in de verhalen die we van generatie op generatie doorgeven, en het zou me niet verbazen als bevallingservaringen daarbij horen.

Ik hoor graag jullie gedachten en kijk er naar uit om dit project binnenkort voort te zetten met de bevallingservaring van mijn dochter, Skye.


Met liefde, Johanna.

Comments


bottom of page